"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » PARLAMENTUL EUROPEAN » Care este legatura intre Planned Parenthood si proiectul de rezolutie 2013/2040 (INI)

Care este legatura intre Planned Parenthood si proiectul de rezolutie 2013/2040 (INI)

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

International Planned Parenthood Federation e prezenta in 172 de tari si actioneaza prin mai mult de 1200 de organizatii, in Europa si in Romania prin Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala. In Statele Unite al Americii exiata un un raport anual care contine informatii care stau la baza acestui video clip:

In Europa sau Romania  raportarile separate ale cifrelor de afaceri lipsesc cu desavarsire.

In Romania SECS, ramura romaneasca a Planned Parenthood contribuie la politici publice la Ministerul Sanatatii si Ministerul tineretului si educatiei.

La Brussels cartierul general european al Planned Parenthood contribuie la legislatia Uniunii Europene.

De exemplu prin rezolutia Estrela, 2013/2040 (INI) a carei concepere o redam pe scurt in continuare.

Aceasta rezolutie, introdusa de eroparlamentara portugheza  socialista Edite Estrela, a fost adoptat de catre Comitetul pentru “Drepturile femeii și egalitatea de gen”, pe 18 septembrie 2013.

Textul a fost scris deVicky Claeys presedinta sectiei europene a Planned Parenthood Federatiei Internationale (IPPF: http://www.ippfen.org/en/About/). Ea a sustinut public ca a elaborarea “proiectul”,  pe 19 iunie 2013 in timpul prezentării de către Parlamentul European a unui raport International Planned Parenthood Federation privind accesul femeilor la metode moderne de contracepție. Link AICI.

Aceasta rezolutie promoveaza avortul ca un drept fundamental, ataca dreptul de  obiectiune de constiinta si drepturile parintilor de a-si educa copiii si solicita Uniunii Europene sa finanteze avortul in politica externa si de ajutor pentru dezvoltare.

Prin aceasta depaseste domeniul de competenta al Uniunii Europene.

Semnati pe Lista Poporulu Vietii pana la 1 noiembrie 2013 si cititi alerta de actiune legata de votul din 22 octombrie de la Parlamentul European.

AFR POSTER

 

Leave a comment

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.