"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » PARTENERI IN ROMANIA » BISERICA ORTODOXA ROMANA » EPARHIA ORTODOXA ROMANA A ITALIEI

EPARHIA ORTODOXA ROMANA A ITALIEI

Advertisements

Firme eccellenti per “One of Us”

Alla petizione per i diritti dell’embrione ha aderito anche il vescovo della Diocesi Ortodossa Romena d’Italia, monsignor Siluan Span

Sua Eccellenza Monsignor Siluan, Vescovo della Diocesi Ortodossa Romena d’Italia che ha sede a Roma, ha firmato “Uno di Noi” il 28 maggio, durante il Festival dell’Architettura di Torino. Il Vescovo Siluan è il rappresentante della Chiesa ortodossa romena in Italia.

AM DEPASIT 500 000 DE SEMNATURI!

Recomandarea adresata  eparhiilor Patriarhiei Române “să susţină şi să popularizeze iniţiativa cetăţenească europeană ‘Unul dintre noi’ pentru strângerea unui număr cât mai mare de semnături’ a fost ilustrata p de catre   Excelența Sa Mons Siluan Span, Episcop al Eparhiei Ortodoxe Române a Italiei, care, pe data de 28 mai, în timpul Festivalului de Arhitectura din Torino, a semnat Initiativa.

Excelenta Sa Siluan a fost însoțită de profesor Valter Boero și de părintele Lucian. Profesorul Valter Boero este un membru al Comitetului executiv național și președintele MPV din Torino, care în ultimele luni a prezentat în detaliu, inițiativa populară europeană. Părintele Lucian conduce Parohia Ortodoxă a Sfintei Cruci din Torino. Aceasta parohie este parte din Centro Aiuta per la Vita “Filoteia” și a lucrat cu succes în teritoriu cu comunitatea românească. Parohia continuă să adune semnături.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: