"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » DONATII

DONATII

Advertisements

Tabara Neamt 2 crop

Transparenta folosirii fondurilor este ABSOLUTA: toate sponsorizarile si sumele primite si cheltuielile sunt raportate Comitetului EXECUTIV si celui COORDONATOR din Brussels si apoi Comisiei Europene.

AVEM UN CONT BANCAR IN LEI PENTRU DONATII: pentru datele acestuia, va rog sa contactati coordonatorul national, Daniela Paun

Pana in prezent 90% din activitate s-a desfasurat pe principiul pro bono publicum.

Totusi fonduri sunt necesare  pentru:

– comunicare: telefon, internet, timbre, diferite alte cheltuieli de birou;

– transport: pentru organizare si prezentari;

– materiale tiparite: pliante, fluturasi etc Accentul e pus pe comunicare virtuala totusi si cetatenii care nu au acces la internet au dreptul sa fie informati;

– popularizare: spatiu publicitar in mass media, de exemplu!

AVEM UN CONT BANCAR IN LEI PENTRU DONATII: pentru datele acestuia va rog sa contactati coordonatorul national, Daniela Paun: unuldintrenoiromania@yahoo.com

PUTEM DESCHIDE SI UNUL IN EURO.

VA MULTUMIM ANTICIPAT PENTRU GENEROZITATEA DUMNEAVOASTRA CARE VA AJUTA LA SCHIMBAREA CLIMATULUI CULTURAL AL ROMANIEI SI EUROPEI!

NOUTATI:

Astazi, 25 octobrie 2013 am primit prima donatie: 380 lei si 20 $ USA din partea familiei Mircea Dunca si dr. Maria Dunca-Moisin din Bucuresti, a  caror disponibilitatea exceptionala se manifesta de la a participa la actiuni importante,  trecand  prin salvarea vietii nenascute si oricand disponibili sa ajute in orice mod care le sta in putere, sacrificandu-si timpul, fortele si orice altceva este necesar.

Reactualizare donatii 4 Martie 2014

Pana in prezent am mai primit 400 lei si datoriile s-au redus nesemnificativ, fata de apelul lansat pe FB in ianuarie. Donatia mentionata a fost obtinuta prin solicitare directa. Event-ul pe FB nu a adus nici un ban.

Pentru a avea un element de comparatie cu aportul din Spania va rugam sa consultati web site-ul oficial al EU pentru initiativele cetatenesti europene, unde au fost reactualizate donatiile pentru “Unul dintre Noi”:

http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/initiatives/finalised/details/2012/000005

Apreciem in mod deosebit si orice idee pentru a initia un program de informare asupra ICE “Unul dintre noi” care NU S-A INCHEIAT.

Multumiri anticipate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: