"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » DECLARATII SUSTINERE » DECLARATII PERSONALE

DECLARATII PERSONALE

Advertisements

Unul dintre noi Romana3

Pentru mine aceasta initiativa “Unul dintre noi” ca si altele la care am participat, inseamna mai mult decat o semnatura, inseamna iesirea din umbra a unui popor al vietii, iesirea din anonimat a celui care lupta cu armele democratiei in favoarea celui mai mic dintre cei mici si a celui mai sarac dintre saraci – copilul nenascut, embrionul caruia trebuie sa i se recunoasca dreptul la viata, statutul de persoana.

Noi toti am fost mai intai un embrion!

Ii indemn pe toti care fac parte din poporul vietii sa se mobilizeze si sa semneze initiativa!

Iuliana Petrut: sotie si mama  (Judetul Neamt)

Advertisements

2 Comments

  1. Embrionul uman este o ameninţare sau unul dintre noi?

    Viaţa este cel mai mare dar al lui Dumnezeu făcut oamenilor. De aceea ea trebuie păstrată şi condusă după voia lui Dumnezeu, care pe toate le susţine după atotştiinţa Sa. Noi avem datoria să ne asemănăm cu Dumnezeu, deoarece am fost creaţi după chipul lui Dumnezeu. De aceea prin fapte noi noi ne asemănăm cu Dumnezeu,şi ne apropiem de El.Dar pentru a face faptele credinţei, trebuie să cunoaştem învăţătura lăsată de Dumnezeu oamenilor în cele două Testamente,dar mai ales în Noul Testament,unde Însuşi Dumnezeu întrupat, Domnul nostru Iisus Hristos ne-a descoperit cine este Dumnezeu, Sfânta Treime: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Sfântul Duh.Şi ne-a învăţat ce să facem ca noi să Îl urmăm pe Dumnezeu şi să-I facem voia.
    De aceea trebuie să voim să îndeplinim pouncile,şi Domnul nostru Iisus Hristos ne va da ajutor. Dar pentru a şti care este voia lui Dumnezeu în problema embrionilor umani să vedem ce spun sfinţii părinţi.
    Sfântul Ioan Gură de Aur a scris un tratat despre creşterea copiilor, unde spune că cel ami mare lucru pe care îl poate face un om este să educe copilul în spiritul creştin. Adică să-l înveţe faptele credinţei şi ale iubirii de Dumnezeu şi de oamnei. Dacă aceasta trebuie să facă un copil, cine eşti tu care propui altceva? Să omorâm copii??! Este aceasta o faptă a dragostei?Nicidecum.Să nu zicem albului negru şi negrului alb. Crima este o faptă oribilă , strigătoare la cer. Pentru ce să acceptăm acest lucru?De ce să participăm la omorârea unor fiinţe fără apărare ?Este o fiinţă umană copilul nenăscut.

    • Domnule Stavarache, sa inteleg ca ne acuzati ca “participam la omorarea unor fiinte fara aparare”?Rugamintea mea este sa recititi informatiile prezentate pe acest blog si sa ni le indicati pe acelea care v-au condus la aceasta concluzie. Ar insemna ca trebuie revazute si exprimate mai clar pentru a evita si alte acuzatii total contrare intentiilor aceste inititative legislative PENTRU DRETUL LA VIATA DIN MOMENTUL CONCEPTIEI, chiar si numai in domeniile de competenta ale EU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: