"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » PARTENERI IN ROMANIA » BISERICA ORTODOXA ROMANA » ARHIEPISCOPIA BUCURESTILOR

ARHIEPISCOPIA BUCURESTILOR

Advertisements

PATRIARHIA ROMÂNĂ SUSŢINE INIŢIATIVA CETĂŢENEASCĂ EUROPEANĂ „UNUL DINTRE NOI”

În parohiile Arhiepiscopiei Bucureştilor s-au strâns duminică semnături pentru susţinerea Inţiativei cetăţeneşti Europene “Unul dintre noi”, potrivit Ziarul Lumina. Această campanie vine să completeze cele un milion de semnături necesare înregistrării unei astfel de iniţiative care să garanteze protejarea dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi.

Fidelă credinţei sale că viaţa începe din momentul concepţiei (fertilizarea), Patriarhia Română atrage atenţia asupra faptului că distrugerea de embrioni umani este un act inacceptabil din punct de vedere spiritual-moral.

În conformitate cu recomandarea Patriarhiei Române, Cercul socio-cultural Ateneul Sf. Pantelimon susţine iniţiativa cetăţenească europeană „Unul dintre noi” care are drept scop protejarea juridică în Uniunea Europeană a demnităţii, a dreptului la viaţă şi a integrităţii fiecărei fiinţe umane de la concepţie, potrivit competenţelor Uniunii Europene.
În acest sens, în data de 26 mai 2013 cercul socio-cultural Ateneul Sf. Pantelimon va iniţia acţiunea de strângere de semnături intitulată ŞANSE PENTRU FIECARE COPIL de la credincioşii comunităţii parohiale Sf. Pantelimon Foişorul de Foc din Bucureşti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: