"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » ALEGERI EU 2014 VOTEZ PENTRU VIATA » SUSTINERE INTERNATIONALA

SUSTINERE INTERNATIONALA

Advertisements

1. FAFCE: FEDERATIA ASOCIATIILOR FAMILIILOR CATOLICE DIN EUROPA

http://www.fafce.org/index.php?lang=en

15 Mai este Ziua Internationala a Familiilor si aceasta se sarbatoreste anul acesta pentru a 20-a oara:

http://www.fafce.org/index.php?option=com_content&view=article&id=148:press-release-15-may-2014&catid=49:family-actions&Itemid=148&lang=en

Un prilej de bucurie il constituie faptul ca peste 100 de candidati la un loc in Parlamentul European sustin manifestul FAFCE pentru aceste alegeri:

“Alegerile pentru Parlamentul European din 2014 sunt o oportunitate importanta pentru familie! Deciziile luate de Uniunea Europeană influenţează viaţa de zi cu zi a fiecărei familii din Europa.
Alegerile europene au impact deopotrivă asupra Parlamentului European (751 membri) şi asupra Comisiei Europene (28 comisari), ai căror membri vor fi reînnoiţi odată cu alegerile.
Rata scăzută a participării la vot în toate statele membre UE poate fi o oportunitate pentru familii de a vota acei candidaţi care sunt hotarati sa se angajeze în susţinerea politicilor favorabile familiei.”

http://www.voteforfamily2014.eu/?language=ro

“Manifestul pentru politici europene efective şi comprehensive în favoarea Familiei, Tezaurul Europei!” contine o referire si la “Unul dintre Noi” la acest punct:

3. Respectul demnităţii umane de la începutul vieţii până la sfârşitul ei natural Promit să respect viaţa în toate fazele ei, inclusiv pe cei nenăscuţi, prin implementarea criteriilor conţinute în Decizia CEJ C-34/10 şi a iniţiativei cetăţeneşti europene “Unul dintre noi”.

Manifestul poate fi citit aici:

http://www.voteforfamily2014.eu/sites/default/files/manifesto/FAFCE%20EU%20Elections%20Manifesto%202014%20-%20Romanian%20-%20with%20banner_0.pdf

2. “RESET EUROPE” sau “MANIFESTUL EUROPEAN” este propus de Luca Volonte, directorul Humanae Dignitatis Institute si Fundatiei Novae Terrae:

http://www.dignitatishumanae.com/index.php/home/

http://www.novaeterrae.eu/

http://www.novaeterrae.eu/italian-top-news/629-un-manifesto-per-l-euorpa.html

“Coalitiei pentru Familie si Constitutie” a realizat o traducere si un chestionarul adaptat:

http://www.culturavietii.ro/2014/04/28/2014-eu-votez-pentru-familie-candidatii-pentru-europarlamentare-la-examenul-valorilor/#.U2SNes3OtD5

Mentiunam ca in “Manifestul European” intrebarea despre sustinerea “Unul dintre Noi” in viitorul Parlament EU este la primul punct, si noi asa l-am prezentat intr-o postare anterioara. Vom adauga “Manifestul European” chestionarului pentru bioetica propus de comitetul natioanl francez “Unul dintre noi” si promovat de dr. Gregor Puppinck.

SPRIJIN PENTRU INIȚIATIVA CETĂȚENEASCĂ „UNUL DINTRE NOI”
Uniunea Europeană trebuie să stopeze finanțarea din bugetul său a acelor practici care au în vedere distrugerea deliberată a vieții umane, precum cercetarea pe celule stem embrionare sau avortul, precum și a organizațiilor care promovează aceste practici în afara UE.

3. CARLO CASINI, ITALIA,  presedintele Moviemto per la Vita si gruparea politica pentru care candideaza au lansat un Apel pentru Viata. in care “Unul dintre Noi” este inclus:

http://www.udc-italia.it/News/SchedaReader.aspx?TypeId=3&ID=107355

https://unuldintrenoiromania.wordpress.com/

“Care este scopul Europei?”

http://www.dire.it/borsino-elettorale/6799-carlo-casini-embrione-essere-umano.dire

4. ANNA ZABORSKA, Slovacia:

http://www.nasieuroposlanci.sk/poslanci.php?poslanec=12&v=2377&page=1

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: