"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EURO 2014: VOT PENTRU VIATA » EU VOTE 2014: PNL

EU VOTE 2014: PNL

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Poporul Vietii a semnat in Romania si in UE pentru a cere dreptul la viata al fiecarei fiinte umane din momentul conceptiei in domeniile de competenta ale UE. Aceasta precizare este extrem de importanta deoarece subliniaza faptul ca initiativa legislativa “Unul dintre noi” respecta domeniul de competenta al fiecarui stat membru, adica principiul subsidiaritatii/suveranitatii si nu poate cere modificarea legislatiei romanesti sau a oricarui alt stat in privinta avortului.

“Unul dintre noi” doreste coerenta in politicile de finantare ale UE. Oprirea finantarii cercetarii pe embrioni umani, care oricum nu au adus nici un rezultat terapeutic. Doreste finantarea cercetarii etice, pe celule stem adulte, care are rezultate, deci nu se opune progresului.

“Unul dintre noi” doreste oprirea finantarii de catre UE a avortului in tarile sarace sub forma ajutorului de dezvoltare. Mamele africane, de exemplu, au nevoie de mijloacele care sa faciliteze nasterea copiilor in conditii igienice, cu personal medical calificat, sotii lor au nevoie de ajutor pentru a face agricultura etc Se poate investi in medicina, educatie, se poate oferi tehnologie.

Daca Africa ar dispune de tehnologia adecvata ar putea produce mancare pentru tot globul.In prezent. Tarile sarace nu au nevoie de pastila avortiva care sa le “empower” pe femei sa avorteze, acasa, in pat. Adica aceeasi pastila avortiva/ RU486/ mifepristona care nu a afost admisa in UK pentru acelasi mod de folosire, care a ucis in USA, Belgia, Suedia, UK, Irlanda, Portugalia etc

In Italia, in 2009 au murit ca urmare a complicatiilor cardiace si doua femei romance, iar luna trecuta a decedat si o femeie italianca chiar dupa reanimare, in spital. China a interzis din 2001 vanzarea in farmacii, chiar si cu prescriptie medicala, iar in canada Marsul pentruviata de anul acesta protesteaza impotriva acestei pilule avortive/avort medicamentos RU 486, mifepristona, considerat de OMS drept “avort sigur”.

Eurodeputatii  liberali romani fac parte din grupul ALDE si desi nu au atacat direct “Unul dintre noi”, prin declaratii similare celor facute de aliatii  din grupul Socialistilo&Democratilor si Verzilor, domniile lor au votat pentru toate Rapoartele care au constituit un atac la adresa ICE: Estela, Zuber. Doamnele Norica Nicolai si Renate Weber fac parte din Comitetul pentru drepturile femeilor si egalitate de gen (FEMM), alaturi de d-nele Estrela (Socialisti&Democrati), Ines Zuber (Comunisti), Ulrike Lunacek (Verzi), Zita Gurmai (S&D).

Pe langa atacul la libertatea de constiinta, ALDE ataca constant si cetatenii crestini, dreptul lor la participare democratica si dreptul la libertate religioasa, ceea ce nu le impiedica pe d-le Weber si Nicolai ca in Romania sa trimita felicitari de Paste, sa participe la harmuri de biserici, Sfiinte Liturghii, sa poarte simboluri religioase, in contrast cu atitudinea “progresista” de la Brussels.

D-l Guy Verhofdsadt sustine ILGA care a atacat “Unul dintre noi” si bineinteles ca a dat tonul votului in rapoartele susmentionate, este un bun prieten al liberalilor romani, vizitand frecvent Romania.

Domnul Guy Verhofdstadt este totodata  un sustinator al eliminarii principiului subsidiaritatii din Tratatul de Functionare al UE. In consecinta o lege data intrunul dintre cele 28 de state membre ar deveni lege pentru intreaga UE. Exemplu posibil: recenta lege a eutanasierii copiilor bolnavi promulgata in Belgia.

Oare si aceasta decizie ar pute a fi incadrata la “drepturile copiilor” semnat de d-na Renate Weber?

http://www.childrightsmanifesto.eu/manifesto

UPDATE d-na Renate Weber:

http://www.culturavietii.ro/2014/05/22/eurocampioana-renate-weber-de-la-hristos-inviat-la-familiile-de-homosexuali/#.U326ps3OtD4

GANDUL clarifica:

RENATE WEBER (locul al 5-lea pe lista PNL): “Sunt pro-avort”

http://www.gandul.info/politica/pro-sau-contra-avort-cum-raspund-eurocandidatii-macovei-preda-weber-busoi-winkler-bostinaru-si-pavelescu-12635816

Daca doriti sa continuati sa sustineti “Unul dintre noi” nu votati candidatii PNL la un loc in Parlamentul EU.

“Viitorul Europei este in mainile dumneavostra!”


Leave a comment

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.