"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EURO 2014: VOT PENTRU VIATA » MOBILIZAREA CONTINUA

MOBILIZAREA CONTINUA

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements
Saptamana Pentru Viata 2013

Saptamana Pentru Viata 2013

Intr-un interviu acordat “Un de Nous” dr. Gregor Puppinck, presedintele comitetului de organizare a ICE “Unul dintre Noi ” , apreciaza ca audierea a fost un succes. Aceasta in ciuda tuturor betelor in roate puse de politicieni si organizatii care au de pierdut in plan financiar prin implementarea propunerilor legislative,  decurgand din recunoasterea dreptului la viata din momentul conceptiei in domeniile de competenta ale UE.

Prezentul timp este unul de asteptare a raspunsului Comisie Europene si de razboi mediatic. De asemenea a fost prezentat candidatilor la un loc in viitorul Parlament EU un chestioanr de bioetica. Faza administrativa s-a incheiat de mult, in prezent interesele politice jucand un rol important. Desi rolul Comisiei Europene este acum in principal de a constata succesul ICE si a inainta propunerile legislative. Nu este exclus un vetto nelegitim pentru inaintarea propunerilor legislative ale “Unul dintre Noi”.

În contextul european prezent, chestionarul de bioetica UNUL DINTRE NOI este o modalitate buna de a contacta politicienii europeni și de a le aminti de responsabilitățile lor. Nu puteți ignora in mod decent ICE care a adunat cele mai multe semnături . Îi încurajez pe toți cetățenii să contacteze candidații pentru Parlamentul European.

Fiți conștienti de faptul că inițiativa este împotriva agendei politice a celor de la putere de la Bruxelles și o mobilizare pana la sfârșitul campaniei europene este absolut necesara. În măsura în care mass-media sunt relativ putin interesate de acest subiect, cetățenii trebuie să demonstreze în masă pentru a face clar că apărarea vieții este într-adevăr un criteriu pentru vot.

Impactul  mobilizarii va fi real. Mai ales ca “Unul dintre Noi”  este combinată cu alte subiecte conexe. De asemenea, am remarcat că “Unul dintre Noi” a contribuit deja la o  dinamică europeana foarte pozitivă (a se vedea respingerea  raportului Estrela). Chiar dacă impactul nu este, probabil, imediat evident, această dinamică în jurul colectiv UNUL DIN NOI este o forță în societatea civilă.

http://www.undenous.fr/one-of-us-il-faut-rester-mobilise-jusquau-28-mai-lenjeu-est-politique/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: