"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EURO 2014: VOT PENTRU VIATA » EU VOTE 2014: PARTIDUL VERDE

EU VOTE 2014: PARTIDUL VERDE

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

   PARTIDUL VERDE

http://www.bec2014.ro/?page_id=1026 http://www.verzii.ro/

PRIN PRISMA ATITUDINILOR  PARTIDULUI VERDE IN CADRUL PARLAMENTULUI EUROPEAN FATA DE DREPTUL LA VIATA SI OPOZITIA EXPLICITA A DOAMNEI LUNACEK LA AUDIEREA “UNUL DINTRE NOI” DIN 11 APRILIE,  ACEST PARTID ESTE O CONTRAINDICATIE ABSOLUTA PENTRU SUSTINATORUL ICE “UNUL DINTRE NOI”!

In cele ce urmeaza elementele care sustin recomandarea noastra, alaturi de cateva informatii suplimentare despre activitatea dansilor, care nu se reduce la mersul pe bicicleta si recilarea PET-urilor.

“Partidul Verde este singurul partid politic din România membru al Verzilor Europeni. Mission Motivele pentru care Partidul Verde este singura formaţiune din România membră în European Green Party ţin de valorile acestui partid, de construcţia sa de natură morală şi ideologică. Doctrina Partidului Verde aşează în centrul său omul (valorile umanităţii) şi mediul (dezvoltarea durabilă). Verzii sunt preocupaţi de drepturile oamenilor, de salvarea mediului înconjurător, de protecţia animalelor şi de salvarea naturii, oferind soluţii economice durabile la marile probleme ale economiei…”

http://www.partidulverde.ro/2013/04/23/europarlamentarii-sunt-ingrijorati-de-afirmatiile-homofobe-din-spatiul-public-din-romania/

Modul in care “Verzii sunt preocupati de drepturile oamenilor” ( de ce oare nu ale “omului”) e evidenta din activitatea prestata in aceasta comisie de europarlamentarii Gruparii Verzilor:

Comisia pentru Drepturile Femeii şi pentru Egalitate de Gen este formată din 65 de membri (24 din partea Partidului Popular , 16 din partea Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, 9 din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, 4 din partea Grupului Confederal al Stângii Unite, 2 din partea Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor, 2 din partea Grupului Europa Libertăţii şi Democraţiei şi 2 membri neafiliaţi. Trebuie mentionat ca din aceasta comisie fac parte 6 membri ai familiei Verzilor şi Alianţei Libere, din care face parte şi Partidul Verde din România: Ulrike Lunacek (Austria), Raul Romeva i Rueda (Spania), Marije Cornelissen (Olanda), Ana Miranda (Spania), Nicole Kiil-Nilsen (Franta), Franziska Katharina Brantner (Germania). De asemenea, din această comisie fac parte şi doi europarlamentari din ţara noastră: Norica Nicolai (PNL) şi Minodora Cliveti (PSD).”

Mentionam ca d-na eurodeputat Edit Estrela (Portugalia) este vice-presedinta a acestei comisii si  colega de grupare cu doamna Cliveti (Grupul Socialistilor&Democratilor).

Una dintre cele mai cunoscute europalamentare din Grupul Verzilor si Aliantei Libere este d-na Ulrike Lunacek (Austria), raportoarea raportului care ii poarta numele:

http://www.e-communio.ro/stire1197-raportul-lunacek-ce-prevede-mai-mult-de-doi-parinti-pentru-copii-a-fost-adoptat-in-parlamentul-european

http://www.drumeuropean.ro/?p=3233

http://www.drumeuropean.ro/?p=2676

Doamna Lunacek, care a fost prezenta la audierea publica din 11 aprilie: http://www.culturavietii.ro/2014/04/14/socialistii-din-parlamentul-european-despre-unul-dintre-noi-initiativa-este-un-risc-pentru-viata-si-sanatate/#.U3C0Bs3OtD4

In acest articol, pe larg, acuzatiile aduse ICE “Unul dintre Noi”:

http://www.womenlobby.org/news/ewl-news/article/meps-and-ngos-sound-the-alarm-on?lang=en

  Mai adagam ca doamna Ulrike Lunacek a vizita anul trecut Bucuresti-ul, la invitatia domnului Remus Cernea, fost membru al Partidului Verde:

Desi in prezent domnul Remus Cernea este  deputat independent, are intentia sa il invite la Bucuresti pe un co-nationalul doamnei Lunacek, domnul Tom Newirth :

“Invitație pentru Conchita Wurst să vină în România la Gay Pride (7 iunie) și solicitare către Guvern și Parlament să arboreze ‘steagul curcubeu’ cu prilejul GayFest (2-8 iunie 2014)

De asemenea, adresez din nou membrilor Camerei Deputaților apelul de a vota în favoarea propunerii legislative pentru recunoașterea parteneriatului civil în România. Este o lege care va ajuta deopotrivă zeci sau sute de mii de cupluri heterosexuale și LGBT, din țară dar și din străinătate dacă vin pe teritoriul țării noastre.

Legea a fost respinsă de Senat cu 105 voturi împotrivă, 5 abțineri și 2 voturi pentru. Sper ca în Camera Deputaților să fie o majoritate largă în favoarea acestei legi. Rațiuni pentru ca ea să fie respinsă nu există în afara homofobiei de tip Putin, ori a lașității politice.

Nu în ultimul rând, salut prezența premierului României la Eurovision alături de competitorii din țara noastră. Însă, așa cum anul trecut a ieșit public pentru a mă felicita pentru curajul de a propune legea parteneriatului civil, sper ca, în spirit de fair play, să adreseze public felicitări câștigătoarei din acest an a Eurovisionului.”

Mentionam ca domnul Remus Cernea a fost un timp membru PSD.

Domnul Tom Neuwirth este intruchiparea perfecta a ceea ce se  doreste a fi definit drept “egalitate de gen”, acel 50%-50% prezent  pe  panoul din spatele d-nei Lunacek in galeria de imagini ilustratoare.

Doamna Corina Cretu (PSD), vice-presedinta grupului Socialistilor&Democratilor din Parlamentul EU, care inerent functiei o sustine pe d-na Edit Estrela, declara pe 7 martie 2014:

“Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedintele pentru egalitatea de gen al Grupului Socialist din Parlamentul European, a solicitat introducerea in viitoarea Constitutie si in Legea electorala a unei cote minime obligatorii pentru prezenta femeilor in functiile publice, in vederea asigurarii unei reprezentari echitabile de gen in procesul decizional, potrivit unui comunicat de presa”.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14374825-europarlamentarul-psd-corina-cretu-cere-introducerea-cotei-gen-viitoarea-constitutie.htm

“Egalitatea de gen este o valoare fundamentala a Uniunii Europene si un element esential pentru eficienta economica.”

Corina Creţu cere Comisiei Europene să asigure echilibrul de gen în conducerea companiilor europene

“PSD a fost primul partid care a introdus prevederi interne pentru asigurarea unei reprezentari echilibrate de gen, inca din 2001. Dar nu au avut caracter imperativ, fiind simple recomandari.”

http://www.machiavelli.ro/stiri.php?art=46657

Ceea ce nu explica d-na Corina Cretu este diferenta intre sex si gen in gandirea progresista de astazi. Sexul este determinanta cu care ne nastem. Genul este identitatea pe care o alegem noi, vezi cazul d-lui Tom Neuwirth, nascut barbat ca sex, dar care a ales transexualitatea (?) drept gen.

Un alt motiv pentru care mentionam idealurile Partidului Verzilor este faptul ca d-l Hannes Swoboda (Austria), presedintele Gruparii Socialistilor&Democratilor din Parlamentul European si deci seful doamnei Corina Cretu, acuza intr-o declaratie din 11 aprilie, imediat dupa audierea publica, publicata pe web site-ul oficial pus la dispozitie de Parlamentul UE, pe sustinatorii “Unul dintre Noi” si de urmatoarele intentii:

“ICE pare a fi finantata de extremisti religiosi si pe canale politice, fiind foarte apropiate de organizatii care fac lobby din SUA pana in Africa impotriva drepturilor femeilor si LGTB.”

Constatam ca nici domnul Swoboda nu a folosit din pretiosul sau timp pentru a citi cele 500 de cuvinte care descriu obiectivele “Unul dintre Noi”, nici un cuvant in plus nefiind permis de regulamentul Comisiei Europene. Altfel ar fi constata ca nu exista nici un cuvant care ataca categoriile cuprinse in LGBT, domnul Tom Neuwirth fiind o aproximativa ilustare a literei T, daca va intrebati ca ar putea insemna.

Nu, ICE  NU ATACA categoriile LGTB, dar d-l Swoboda a inclus probabil din reflex aceaste categorii intre capetele de acuzare.

De ce reflex?

Pentru ca toti aceeia care cer “dreptul” la avort, chiar prin crearea “dreptului” medicilor de a nu putea sa isi asculte propria constiinta, pledeaza si pentru educatia sexuala incepand cu gradinita, eliminand “stereotipurile de gen”, dar si pentru nediscriminarea categoriilor LGTB. Ceea ce demonstreaza intr-un mod evident faptul ca dreptul la viata este dreptul fundamental, fara de care nici un alt drept autentic al omului nu exista.

“POPORUL VIETII ESTE UNIT SAU NU XISTA!”


Leave a comment

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.