"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EXERCITAREA DEMOCRATIEI IN UE » Planul exista: “Opriti ‘Unul dintre noi'”

Planul exista: “Opriti ‘Unul dintre noi'”

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

Priviti aceste imagini si gasiti diferentele intre Brussels si Bucuresti sau Lisabona!

Toate par bune si frumoase in Romania si Portugalia, chiar traditionalist, cu “frica de Dumnezeu”, religiozitate, cu respect pentru familia traditionala, iubire pentru  copiii nevinovati, in timp ce la Brussels  aceleasi europarlamentare voteaza impotriva TUTUROR acestor VALORI, care  sunt catalogate, de aceleasi persoane drept “extrem dreapta”, “conservatorism” “obscurantism”, “intoarcere in Evul Mediu “, sau,mai bland, numai cu 30 de ani in urma.

Sunt constienti  electorii si sustinatorii romani despre aspectele auto-declarat progresiste ale opiniilor d-nei Weber sau Nicolai sau Cretu la Brussels?

Semnatarii “Unul dintre noi” sunt atacati de doaman Estrela si gruparile politice din care fac parte doamnele Nicolai, Weber si Cretu drept “religiosi”!?! Ceea ce e permis unor politicieni alesi este o acuza adusa unei parti a electoratului lor.

Cine stabileste acceptibilitatea acestor duble standarde?

Uno di noi Vita fermarle

http://www.scienzaevita.org/rassegne/f38986606b5bc875e9eff119bdb735d6.pdf

Initiativa legislativa cetateneasca este un instrument de participare democratica pus la dispozitia cetatenilor de catre Tratatul de la Lisabona, prin care noi, cetatenii UE, ne adresam direct Comisiei Europene, “guvernul UE”.

Pana la audierea publica din 11 aprilie 2014,  am parcurs 6 etape, zeci de mii de voluntari au fost implicati, aproape 2 milioane de cetateni au semnat, fiecare semnatura a fost controlata la liteara si cifre, 1,8 milioane semnaturi au fost validate.

Romania este a cincea tara in UE prin participarea ei: Poporul Vietii a semnat!

SI TOTUSI…

Reprezentanti ai unor organizatii acreditate pe langa Parlamentul UE, care nu au strans vreodata o semnatura pentru a sustine ideilor lor, care primesc bani din fonduri europene care ar fi in pericol deoarece propun avortul drept o solutie pentru sanatatea femeilor din tarile sarace, acestea alaturi de reprezentanti ai cercetarii ne-etice pe celule embrionare, au facut un plan de 20 de pagini pentru a opri “Unul dintre Noi”(vezi articolul ilustrat in  “E Vita”).  Modul in care si-au folosit influenta a fost vizibilla la audierea publica unde numai amenintarea cu boicotul le-a permis reprezentantilor nostri sa obtina 40 de minute din cele 220 puse la dispozitie. Totul a fost orchestrat, pana la ce anume si cand sa spunapotriva “UNUL DINTRE NOI”.

O intensa campanie publica care ataca “Unul dintre noi “a inceput sa se faca auzita de la The Guardian pana la New York Times, trecand prin web site-urile respectivelor  organizatii si publicatii online mai putin vizibile.

Interesant este ca preseditele Gruparii Socialistilor&Democratilor din Parlamentul EU , care nu mai candideaza in prezent, Hannes Swoboda (Austria) a atacat imediat “Unul dintre noi” intr-o declaratie de presa publicata pe web site-ul  oficial pus la dispozitie de Parlamentul UE:“ICE pare a fi finantata de extremisti religiosi si pe canale politice, fiind foarte apropiate  de  organizatii care fac lobby din SUA pana in Africa impotriva drepturilor femeilor si LGTB.”

Constatam ca nici domnul Swoboda nu a folosit din pretiosul sau timp pentru a citi cele 500 de cuvinte care descriu obiectivele “Unul dintre Noi”, nici un cuvant in plus nefiind permis de regulamentul Comisiei Europene. Altfel ar fi constata ca nu exista nici un cuvant care ataca categoriile cuprinse in LGBT.

Cat despre resusrsele financiare acestea au  fost atat de reduse incat nu am reusit sa platim cel putin un anunt la AGERPRES atunci cand a devenit evident ca “Unul dintre Noi” este cea mai de succes ICE din Uniunea Europeana. Iar bannerul pe care il vedeti in fotografiile de pe acest blog este unicul reprezenatnd 142 ooo de cetateni!

http://www.socialistsanddemocrats.eu/newsroom/swoboda-national-governments-dont-make-our-europe-progress-europe-regression

Una dintre acuzatii este aceea ca initiativa a fost sustinuta de organizatii religioase.

Da, majoritatea cetatenilor care au semnat sunt crestini, catolici, ortodocsi, protestanti.

Fapt este ca noi crestinii recunoastem ceea ce stiinta a stabilit fara urma de indoiala: viata incepe in momentul conceptiei. Din acest motiv, dorim in mod absolut democratic, sa aparam vietile celor mai vulnerabili cetateni dintre noi, aceeia nenascuti.

Nu exista nici o contradictie intre ceea ce gandim conform stiintei si ceea ce afirmam in mod democratic.

Spre deosebire de cei care ne-au atacat, prin votarea Raportului Estrela, de exemplu.

Chiar doamna Estrela, socialista portugheza, posta pe FB oua colorate si urari de Paste. Doamna Estrela ne caracterizeaza drept extremisti, ipocriti, obscurantisti etc si e foarte surprinsa de faptul ca europarlamentarii prin votul lor, nu au respectat votul Comisiei pentru drepturile femeii si egalitatea de gen: “acesti conservativi doresc sa trimita drepturile femei unde erau 30 de ani in urma”

http://www.socialistsanddemocrats.eu/newsroom/conservatives-want-set-womens-rights-back-30-years

Spre marea mea surpriza citesc printre acuzatiile d-nei EStrela ca noi, Poporul Vietii  din UE, am avansa si “o ideologie”!!!

https://www.theparliamentmagazine.eu/articles/news/worrying-start-european-citizens’-initiative

 https://www.theparliamentmagazine.eu/articles/news/meps-counter-critisism-‘one-us’-european-citizens’-initiative

Doamna Corina Cretu (PSD), vicepresedinta Gruparii Socialistilor&Democratilor in Parlamentul UE s-a aflat langa colega dinsii, doamna Estrela,  pe 22 octombrie 2013, la aceasta conferinta de presa, fiind fidela votului grupului Socialistilor&Democratilor in sustinerea dreptului la avort in detrimentul libertatii de constiinta.

Aceeasi inconsistenta in comportamentul de la Brussels  fate de cel din Romania le caracterizeaza pe doamnel europarlamentare  liberale Renate Weber si  Norica Nicolai, aceasta fiind colega d-nei Estrela din Comitetul pentru drepturile femeii si egalitatea de gen. Faptul ca la Brussels au votat in favoarea Rapoartelor Estrela, Lunacek, Zuber intr-un mod care se opune categoric unui numar de Porunci, nu le impiedica in aceasta campanie electorala sa mearga la Sfinte Liturghii, sa trimita felicitari de Paste cetatenilor pe care ii “reprezinta” la Brussels.

La Brussel se comporta si fac declaratii progresiste, sustinand colegii care ii ataca pe cetatenii religiosi, in primul rand crestini, drept “extremisti”, “obscurantisti”, “ipocriti”. In Romania comportamentul sugereaza practicarea constiincioasa a credintei crestine. Discursurile de la Brussels nu sunt reluat in discutiile de campanie, subiectele abordate necrestineste acolo sunt trecute sub tacere in fata electoratului al caror vot ar fi in mod sigur pierdut.

Trebuie subliniat ca toti europealamentarii gruparilor Socialist&Democati si Liberal voteaza monolitic, fidel liniei gruparilor lor la Brussels, indiferent de fatada traditionala a campaniei electorale din Romania, indiferent de ceea ce gandesc electorii lor in privinta culturii familiei, vietii, libertati religioase sau de constiinta.

“Viitorul Europei se afla in mainile dumneavoastre!”

Si acest fapt este sustinut de chiar doamna Corina Cretu care ne informeaza ca 70 % din legislatia Romaniei este data la Brussels, prin votul europarlamentarilor, Brussels-ul fiind  deja a doua capitala a Romaniei.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: