"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EURO 2014: VOT PENTRU VIATA » 2014 VOTEZ PENTRU VIATA: SOCIALISTII AU ATACAT “UNUL DINTRE NOI”

2014 VOTEZ PENTRU VIATA: SOCIALISTII AU ATACAT “UNUL DINTRE NOI”

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

 

 

Europarlamentari apartinand grupului Socialistilor&Democratilor a atacat Initiativa Cetateneasca “Unul dintre noi” la nivelul Parlamentului European, al comitetelor, al Comisiei Europene, in mod direct sau indirect, europarlamentari romani votand camaradereste pentru Rapoartele care se opuneau Initiativei si dand declaratii conforme liniei politice  a Gruparii.

Exemple

1. Primul atac major a fost Raportul Estrela, raportoarea fiind o europarlamentara socialista portugheza, membra a Comitetului pentru drepturile femeii si egalitatea de gen, care a fost prezent in Parlamentul European de trei ori:

– 22 octombrie 2013: inaintea terminarii colectarii semnaturilor;

http://www.oneofus.eu/ro/strasbourg-demonstratie-in-fata-parlamentului-european/

– 10 decembrie 2013: in timp ce semnaturile erau in proces de a fi verificate;

http://www.oneofus.eu/ro/10-decembrie-2013-65-de-ani-de-la-declaratia-universala-a-drepturilor-omului-si-raportul-estrela-in-parlamentul-european/

http://www.oneofus.eu/ro/initiativa-cetateneasca-europeana-unul-dintre-noi-este-intarita-prin-votul-parlamentului-european-asupra-raportului-estrela/

– 13 ianuarie 2013: in aceeasi faza.

http://www.oneofus.eu/ro/comisia-europeana-agenda-estrela-da-unul-dintre-noi-si-soarta-oamenilor-strazii-nu/

http://www.oneofus.eu/ro/romania-the-past-is-our-future/

O problema esentiala pentru Initiativa era faptul ca se cerea declararea avortului ca fiind un “drept”, incalcand principiul subsidiaritatii, inscris in Tratatul de functionare al UE si numeroase conventii internationale. Mobilizarea cetatenilor a fost memorabila in toata Uniunea Europeana prin petitia online si contactarea europarlamentarilor.

2. Doamna Corina Cretu (PSD), vicepresedinta Gruparii Socialistilor&Democratilor in Parlamentul UE s-a aflat langa colega dinsii, doamna Estrela, declarand pe 22 octombrie 2013:

“Sunt foarte ingrijorata de amanarea votului astazi. Raportul (Estrela)” subliniaza puternic o nevoie reala si urgenta pentru calitatea serviciilor de sanatate. Venind dintr-o tara unde mii de femei au murit prin intreruperea sarcinilor atunci cand legislatia Romaniei interzicea avorturilor (le limita pentru a informa corect: aproximativ 7 milioane de avorturi legale au avut loc in perioada Decretului 770/1067), consider orice tentativa de reintoarcere la acele vremuri e scandaloasa.

Libertatea de a alege este esentiala. Fiecare femeie are dreptul sa faca propriile alegeri privind drepturile ei sexuale si reproductive. Conservativii doresc sa o trimita drepturile lemeii in urma cu 30 de ani.”

S&D Euro MPs condemn shameful populist campaign against women’s rightshttp://www.socialistsanddemocrats.eu/newsroom/sd-euro-mps-condemn-shameful-populist-campaign-against-womens-rights

http://www.socialistsanddemocrats.eu/newsroom/conservatives-want-set-womens-rights-back-30-years

Intrebare: atunci cand intra in biserica la o Sfanta Liturghie, se aseaza alaturi de “conservativi”, isi aduce aminte  doamna Cretu despre opozitia absoluta dintre “Sa nu ucizi!” si “dreptul” la avort, prin incalcarea dreptului la obiectiune de constiinta al medicilor?

3. D-l Hannes Swoboda, presedintele grupului politic al Socialistilor&Democratilor in Parlamentul UE,  denunta Initiativa “Unul dintre Noi” prin sustinerea Raportului Estrela pe 22 octombrie 2013 (incepand cu 12 52):

http://www.europarl.europa.eu/ep-live/en/plenary/video?debate=1382438445217&streamingLanguage=or

Apoi pe 13 decembrie 2013:

“Indemnam guvernele nationale sa sustina drepturile si libertatile cetatenilor lor in loc sa le transforme intr-un spectacol al activismului conservator in aceasta perioada de criza. In loc de a ataca cei mai vulnerabili oameni (?), trebuie sa abordam saracia si somajul; in loc sa limitam avortul trebuie sa intarim drepturile femeilor si in loc sa transformam LGTB-ul in cetateni de mana a doaua ar trebu sa ne reamintim ca suntem o Europa a progresului, nu o Europa a regresului.”

Daca a trimite femeile la mai multe si mai grele munci,  “eliberandu-le” de calitatea de mame prin nerespectarea dreptului fundamental la viata din momentul conceptiei, atunci situatia denota intradevar o criza majora!

“Ceea ce este prezentata drept o Initiativa cetateneasca apare a fi d efapt finantata de extremisti religiosi si pe canale politice, in stransa legatura cu organizatii care fac lobby din SUA pana in Africa impotriva drepturilor femeilor si LGTB (Lesbian Gay Transexual Bisexual in caz ca nu sunteti familiarizati cu aceste initiale).”

 Suntem acuzati ca dorim sa crestem motalitatea materna.

http://euobserver.com/news/123822

http://www.socialistsanddemocrats.eu/newsroom/swoboda-national-governments-dont-make-our-europe-progress-europe-regression

Dupa audierea din 10 aprilie, total neinformat asupra esecului TOTAL al cercetari ne-etice pe celule stem embrionare d-l Swoboda afirma: “O dezbatere constructiva despre standardele etice nu trebuie sa fie inlocuita de discursuri ideologice pline de ura (ideological hate-speeches) ai caror martori am fost astazi la audiere.”

“Initiativa risca vieti si sanatate.”

http://www.socialistsanddemocrats.eu/newsroom/swoboda-denounces-one-us-citizens-initiative-initiative-risks-health-and-lives

Nici un cuvant dintre cele rostite de reprezentantii Poporului Vietii nu a denotat ura! Aceasta este o dezinformare, o minciuna!

Poporul Vietii iubeste si apara viata!

De mentionat ca atat pentru domnul Swoboda, cat si pentru d-l Cashman aceste atacuri au fost “cantecul de lebada” deoarece a fost ultimul lor mandat, nemaiparticipand la prezentele alegeri.

3. La audierea publica din 10 aprilie 2014,  toti membrii socialisti ai Parlamentului prezenti au atacat “UNUL DINTRE NOI”, dintre ei,  Michael Cashman, Francoise Castex  fiind initial programati sa ia  cuvantul chiar inaintea dr. Gregor Puppinck, presedintele comitetului executiv al ICE.

http://www.womenlobby.org/news/ewl-news/article/meps-and-ngos-sound-the-alarm-on?lang=en

 

4. “Dreptul” la avort care implica incalcarea dreptului la libertate de constiinta al medicilor, nu este explicit prezentat in programul electoral, care ramane la nivel de generalitati, dar prezent pe web site-ul european si inexistent/de negasit pe web site-ul romanesc, dar semnat la Conferinta Europeana de la Roma de PSD:

http://www.socialistsanddemocrats.eu/publications/our-pledge-relaunch-europe

http://www.psd.ro/

Deci logic este ca europarlamentarii PSD, care au votat pentru Rapoartele Estrela si Zuber  cerand “dreptul la avort”, vor continua sa atace “UNUL DINTRE NOI” in viitorul Parlament EU. 

UPDATE GANDUL

VICTOR BOŞTINARU (locul al 11-lea pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC): “Cei interesaţi de acest subiect să nu se lase victime manipulării” (tactica curat comunista!)

Despre avort şi raportul Estrela

“Fără a intra într-o dezbatere pe acest subiect, resping acuzaţiile conform cărora acest raport ar fi fost extrem, cu încercarea de a disimula uzanţa generalizată a avortului sau ar aduce atacuri la adresa familiei tradiţionale. Reafirm sprijinul şi determinarea mea de a lupta pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale a oricărei persoane. Câtă vreme studiile şi cercetările pe care acest raport s-a bazat demonstrează fără echivoc existenţa unei cauzalităţi între gradul de informare şi incidenţa avorturilor pe teritoriul Uniunii, salut şi suţin măsurile îndreptate către protejarea sănătăţii femeilor printr-o informare corectă şi completă. Îi invit de asemenea pe toţi cei care sunt interesaţi de acest subiect să nu se lase victime manipulării, din oricare parte ar veni ea”

http://www.gandul.info/politica/pro-sau-contra-avort-cum-raspund-eurocandidatii-macovei-preda-weber-busoi-winkler-bostinaru-si-pavelescu-12635816

5.D-l Schulz, candidatul socialist la presedentia Comisiei Europene, isi continue alianta intre grupul Socialistilor&Democratilor cu ILGA. ILGA este una dintre cele 22 de ONG-uri, care au atacat “Unul dintre noi”, imediat dupa audiere si este condusa de Evelyne Paradis:

http://www.ippfen.org/news/letter-european-commission-ngos-sound-alarm-anti-choice-threat-maternal-health

http://www.lgbt-ep.eu/press-releases/president-of-the-european-parliament-and-meps-pledge-support-for-lgbt-rights/

Domnul Martin Schlz a intervenit in modul in care a fost organizata audierea publica la Brussels, desi nu ne este clar care este modul pozitiv de inluentare afirmat de acest articol, deoarece  initial era alocat numai 10-15% din timp reprezentantilor Initiativei “Unul dintre Noi”:

http://www.europeanvoice.com/article/2014/april/calls-to-stop-funding-for-abortion-related-research-/80352.aspx

In urmatoarea analiza puteti citi despre acumularea de functii si a modului in care d-l Martin Schulz foloseste resursele UE pentru propria campanie electorala:

http://www.adevarul.es/stiri/actualitate/socialistul-martin-schulz-incepe-stangul-campania-europeana-este-acuzat-abuz-putere

http://www.turtlebayandbeyond.org/2014/eu-treaties/european-union-martin-schulzs-power-grab/

“Din cv-urile disponibile pe internet reiese că nici acum nu are bacalaureat şi studii universitare. La 19 ani a intrat în partidul socialist german – SPD.”

“În 2004, ca lider al grupului socialist din PE, Schultz a introdus moţiunea care a dus la înlocuirea lui Rocco Buttiglione cu Franco Frattini. Rocco Buttiglione este un creştin practicant, tată a patru copii, profesor universitar, filosof, doctor docent al Universităţii din Lublin, laureat al mai multor premii, autor de cărţi şi vorbitor a şase limbi.”

http://inliniedreapta.net/martin-schulz-nici-un-caz/

https://www.theparliamentmagazine.eu/articles/news/worrying-start-european-citizens’-initiative

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/eu-must-stand-firm-against-one-us-301616

Luand in considerare faptul ca “Unul dintre Noi” a fost atacata de toate esaloanele Socialis&Democrate ale EU,  incepand cu sfarsitul etapei strangerii semnaturilor, atunci cand a devenit evidenta scara larga de implicare a cetatenilor UE in acest instrument de participare democratica, politicienii PSD semnand la Roma Manifestul electoral al Socialistilor Europeni, votarea eurocandidatilor Aliantei electorale PSD&PC&UNRL va conduce la alegerea unor euro-parlamentari care vor continua sa atace “UNUL DINTRE NOI”.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: