"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EURO 2014: VOT PENTRU VIATA » 2014 VOTEZ PENTRU VIATA: SCHIMBAM REGULA!

2014 VOTEZ PENTRU VIATA: SCHIMBAM REGULA!

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

Alegeri schimba regulamicAlegeriactreactimpact

 

 

Mi-a mers la inima acest slogan!

Subiectele economice domina scena alegerilor parlamentare.

Exemplu: ieri seara la o TV privata inca se deplange cum s-a vandut tara bucata cu bucata.

Intrebarile mele:

– cum s-a distrus aceasta societate avort dupa avort, “numai” aproape 8 MILIOANE de  cetateni au disparut in avorturi chirurgicale, inregistrate ofical (subraportare posibil de 100% a totalului avorturilor)?

– prin familie dupa familie, tanar dupa tanar care emigraza pentru a gasi alte conditii economice, parasind o tara bogata?

Puteti sa le prezentati candidatilor intrebari bazate pe acest chestionar:” 2014 EU VOTEZ PENTRU FAMILIE”

http://www.culturavietii.ro/2014/04/28/2014-eu-votez-pentru-familie-candidatii-pentru-europarlamentare-la-examenul-valorilor/#.U2SNes3OtD5

Acest chestionar este o adaptarea a “Manifestului European”  gandit de Luca Volonte, directorul Humanae Dignitatis Institute Fundatiei Novae Terrae:

http://www.dignitatishumanae.com/index.php/home/

http://www.novaeterrae.eu/

http://www.novaeterrae.eu/italian-top-news/629-un-manifesto-per-l-euorpa.html

Multumiri “Coalitiei  pentru Familie si Constitutie” pentru traducere. Redam alaturat chestionarul adaptat, cu mentiunea ca in “Manifestul European” intrebarea despre sustinerea “Unul dintre Noi” in viitorul Parlament EU este pe primul loc, si noi asa l-am prezentat intr-o postare anterioara. Vom adauga “Manifestul European” chestionarului pentru bioetica propus de comitetul natioanl francez “Unul dintre noi” si promovat de dr. Gregor Puppinck.

ENUNȚUL 1 – CĂSĂTORIA ȘI FAMILIA.
Căsătoria are la bază egalitatea în drepturi, diferența, complementaritatea și interdependența dintre bărbat și femeie. Familia întemeiată pe căsătorie este temelia societății, căminul optim pentru nașterea și creșterea copiilor și trebuie să beneficieze de protecție și de susținere.

ENUNȚUL 2 – DREPTUL COPILULUI LA O FAMILIE.
Întrucât toți copiii se nasc dintr-un bărbat și dintr-o femeie, este în interesul superior al copilului să fie crescut de mama sa și de tatăl său; ori, acolo unde acest lucru nu este posibil, de o mamă și de un tată adoptivi. Nimeni nu poate priva deliberat copilul de acest drept. Copilul nu poate face obiectul niciunui contract (ex. surogația), nici înainte și nici după concepția sa.

ENUNȚUL 3 – DREPTURI PARENTALE.
Părinții au dreptul fundamental de a fi primii și cei mai importanți educatori ai copiilor lor. În exercitarea vocației parentale, tatăl și mama au prioritate față de stat și de orice altă formă de autoritate exterioară familiei.

ENUNȚUL 4 – DEMNITATE UMANĂ ȘI PERSONALITATE.
Fiecare ființă umană, de la concepție și până la moartea naturală, este purtătoare inerentă a unor atribute de neșters și inalienabile, precum demnitatea umană și dreptul la viață, fiind de aceea o persoană prin natura sa, iar nu prin voinţa sa ori a celorlalţi.

ENUNȚUL 5 – SPRIJIN PENTRU INIȚIATIVA CETĂȚENEASCĂ „UNUL DINTRE NOI”
Uniunea Europeană trebuie să stopeze finanțarea din bugetul său a acelor practici care au în vedere distrugerea deliberată a vieții umane, precum cercetarea pe celule stem embrionare sau avortul, precum și a organizațiilor care promovează aceste practici în afara UE.

ENUNȚUL 6 – SUBSIDIARITATE ȘI SUVERANITATE
În virtutea principiului subsidiarității, fiecare dintre Statele membre are libertatea de a decide, fără intervenții și presiuni din partea Uniunii Europene, propriile politici familiale și educaționale, conforme cu realitățile sociale și cu identitatea sa culturală, istorică și religioasă.

ACORD DE ADERARE LA INTERGRUP
Dacă sunt ales, sunt de acord să fac parte dintr-un intergrup al Parlamentului European care să promoveze aceste principii și să monitorizeze aplicarea lor.

Reamintim 2 argumente  pentru a va convinge sa va informati asupra principiilor euro-candidatior si asupra importantei votului fiecaruia dintre cei care au semant pe Lista Poporului Vietii sau care doriti s asustineti in continuare obiectivele “Unul dintre Noi”

 

Advertisements

1 Comment

  1. Daca v-a mers la suflet acest slogan, va invit sa cititi si ceea ce insoteste acest slogan pe pagina de facebook Roman In Tara Mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: