"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » PARLAMENTUL EUROPEAN » Audierea Publica Parlamentul EU: pozitia reprezentantilor “Unul dintre Noi””

Audierea Publica Parlamentul EU: pozitia reprezentantilor “Unul dintre Noi””

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

https://www.youtube.com/watch?v=M4OP1YRzsNc

Dupa o scurta pauza revenim cu informatii despre audierea publica din fata membrilor Parlamentului UE care a decurs furtunos.

Programul a fost trimis presedintelui comitetului executiv, dr. Gregor Puppinck, cu numai 2 zile inainte, informandu-l asupra unui program cu totul diferit de cel pentru audirearea Right2Water. Acest program oferea majoritatea covarsitoare a timpului reprezentantilor comisiilor si MEP, lasand putin timp pentru explicarea si sustinerea Initiativei de catre reprezentanti nostri.

S-a trimis  o scrisoare de protest referitor la acest simulacru de dialog democratic:

http://www.turtlebayandbeyond.org/2014/abortion/11938/

In conditiile amenintarii cu boicotul al audierii, politicenii au acordat ceva mai mult timp reprezentantilor celor aproape 2 000 000 de cetateni care au semnat “Unul dintre Noi”:

http://www.turtlebayandbeyond.org/2014/abortion/instead-of-disaster-a-triumph-the-european-parliaments-hearing-on-the-european-citizens-initiative-one-of-us/

Curajul reprezentantilor nostrii si ostilitatea majoritatii politicienilor este clara in inregistrarea video.

Alaturat un link pentru discursul dr. Gregor Puppinck:

http://www.turtlebayandbeyond.org/2014/abortion/presentation-of-the-european-citizens-initiative-one-of-usat-the-european-parliament/

Da, Initiativa noastra este opusa fundamental oricarei distrugeri a fiintelor umane. Initiativa noastra este o declaratie publica a constiintelor a milioane de cetateni europeni care recunosc umanitatea si individualitatea fiecarei fiinte umane de la conceptie. 

Stim ca multe persoane si organizatii care sunt reprezentate aici sunt fundamental si violent opuse acestei marturii. Stim foarte bine ca aceste organizatii care promoveaza avortul si cercetare ne-etica pe embrioni umani, sunt, prin toate aparentele, mult mai puternice decat suntem noi. 

Pe cine reprezinta? Interese financiare puternice, lobisti transnationali aparand interesele unei minoritati care au devenit foarte puternici in ultimii 20 de ani. 
Pe langa ei, noi suntem nimic: nu avem nici bani, nici putere.

Si totusi, noi persistam. Aceasta initiativa a fost sustinuta de un numar urias de voluntari; a primit sustinerea din partea unui numar urias de cetateni europeni, mai mare decat  oricare altul unit pentru orice alta petitie europeana.

In acest grup de oameni, sunt numai voluntari: nici unul nu actioneaza pentru interese personale sau financiare.  Noi toti am decis sa actionam deoarece am ascultat cu atentie vocea constiintei noastre, care ne-a spus ca viata fiecarui individ incepe la conceptie si in consecinta fiecare embrion uman este deja o persoana si merita respect.

Motivul fundamental pentru acest respect este simplu: o fiinta umana este mai mult decat un obiect sau un animal. Fiecare fiinta umana are o constiinta care ii ingaduie sa inteleaga ceea ce este adevarat si bun; si in virtutea acestei constiinte va cerem sa faceti posibil ca nici un fond al Uniunii Europene sa nu fie destinat activitatilor care distrug embrioni umani sau care cere distrugerea lor.

A actiona in alt mod ar echivala cu a considera ca o fiint aumana nu este nimic mai mult decat un animal.

Cerem institutiilor europene sa arate un respect mai mare fiintei umane.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: