"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » COMUNICAT DE PRESA (OFICIAL) » Cracovia: Prima Conferinta a Miscarilor Pro-Life Europene

Cracovia: Prima Conferinta a Miscarilor Pro-Life Europene

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

One of Us Krak pub hearing crop col

Dupa strangerea a aproape doua milioane de semnaturi pentru a sustine  initiativa cetateaneasca “Unul dintre noi”, coordonatorii din cele 28 de tari europene  care s-au intalnit intre 14-18 noiembrie, la Cracovia (Polonia), au fost de acord cu infiintarea unei federatii europene pentru apararea vietii in fata institutiilor Uniunii Europene. ” Unul dintre noi ” este prima initiativa cetateneasca europeana care a  facut institutiilor europene o propunere  concreta pentru o reforma legislativa , fiind sustinuta de aproape doua milioane de cetateni ai Uniunii. Semnaturile au fost stranse in toate cele 28 de tari membre al UE, cu un numar important de semnaturi stranse in 20 de state, reprezentand 77% din populatia europeana, conform minimului cerut de legislatia europeana.

In plus, Conferința a lucrat  pentru pregatirea audierii publice care  urmeaza sa fie organizata de Comisia Europeana dupa expirarea termenului limita pentru verificarea semnaturilor de catre administratiile nationale, foarte probabil pana la sfarsitul lunii februarie 2014.

Pentru pregatirea acestei audieri organizatorii initiativei au beneficiat de consiliere din partea unor  experti din diferite tari europene, cum ar fi Ungaria, Croatia, Polonia, Italia, Spania si Romania. Acesti experti au furnizat informatii juridice si stiintifice  suplimentare cu privire la perspectivele Initiativei.

Incurajati de acest succes, coordonatorii s-au intalnit in Cracovia pentru a sarbatori prima Conferinta Europeana “Unul dintre noi”. Ca parte a acestui eveniment, comitetul executiv a fost rugat sa pregateasca o schita constituind punctul de pentru lansarea unei federatii europene care sa poata cuprinde toate organizatiile care actioneaza pentru apararea vietii umane in Uniunea Europeana.

“Unul dintre noi ” este o initiativa legislativa cetateneasca, lansata de un grup de cetateni din tarile Uniunii Europene pentru a solicita institutiilor Uniunii Europene sa garanteze protectia fiintelor umane de la conceptie . Aceasta inițiativa reuneste aproape toate entittiile pro – viata și pro- familie din Europa .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: