"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » MODELE PROMOVARE » PRO VITA IASI: actiune impresionanta de strangere a semnaturilor la Sarbatoarea Sfintei Parascheva

PRO VITA IASI: actiune impresionanta de strangere a semnaturilor la Sarbatoarea Sfintei Parascheva

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

VOLUNTAR PRO VITA IASI

Este impresionant efortul organizatoric, unic in Romania, in umila mea parere,  prin entuziasmul, sarguinta si prin numarul voluntarilor de la Iasi. Primim acest comunicat de la Pro Vita Iasi, departament condus de parintele Radu Brinza.
Departamentul Pro vita din cadrul Arhiepiscopiei Iasilor a organizat cu ocazia Sarbatorii Sfintei Parscheva (cand are loc cel mai mare pelerinaj religios din Romania) o actiune intensa de promovare a valorilor Vietii. Tineri entuziasti implicati in actiunile pro vita din aceste zile (peste 70 de voluntari, elevi dar nu numai ci si pensionari) prezinta 24 de ore din 24, intr-un stand special amenajat, activitatile departamentului. Una dintre preocuparile principale o reprezinta Initiativa cetateneasca “Unul dintre Noi”. Un loc special amenajat, permite colectarea de date si introducerea on line a acestora in vederea sustinerii ICE “One of Us”. Speram ca aceste zile sa fie o noua dovada ca, prin pelerinii veniti din toata tara, in Romania viata este aparata.

In calitate de coordonatoare, ii multumesc Sfintei Parascheva pentru ajutor si sper ca va mijloci in continuare pentru apararea vietii din momentul conceptiei in Europa si in Romania, pana la oprirea uciderii de vieti umane nevinovate si lipsite de  aparare, a pruncilor nenascuti.
De asemenea le multumesc tuturor voluntarilor si tuturor pastorilor Bisericii Ortodoxe Romane care si-au dat binecuvantarea si au participat in aceasta Initiativa, permitand cetatenilor crestini sa isi faca auzita vocea in apararea dreptului fundamental al vietii in Romania si Uniunea Europeana.

Cu 2 sapatamani si 5 zile inaintea termenului limita de strangere a semnaturilor, Lista Poporului Vietii din Romania cuprinde 97 620 de semnaturi, care, din punct de vedere procentual, fata de minimul necesar pe tara, situeaza Romania locul TREI in UE, dupa Italia si Polonia. Aceasta voce trebuie sa fie cat mai puternica deorece apararea dreptului fundamental la viata nu este o chestiune de minime.

Inca o veste buna: Luxembourg a devenit a 14-e tara din UE in care s-a atins minimul de semnaturi necesare.

Doamne ajuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: