"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » EXERCITAREA DEMOCRATIEI IN UE » CROATIA FELICITA ROMANIA CARE A STRANS 75 794 SEMNATURI= 306,24%

CROATIA FELICITA ROMANIA CARE A STRANS 75 794 SEMNATURI= 306,24%

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

Felicitarile din video erau adresate saptamana trecuta cu ocazia Adunarii Generale de la Parlamentul European.

FELICITARI SI MULTUMIRI TUTUROR CELOR CARE APARA VIATA UMANA DE LA CONCEPTIE IN ACEST AN AL CETATEANULUI IN UNIUNEA EUROPENA!

Ca numar de semnaturi suntem pe locul 5 iar ca procentaj suntem pe locul 4 in Uniunea Europeana ceea ce demonstreaza dorinta Poporului Vietii din Romania de a-si face auzita vocea la Brussels, in “guvernul” UE, Comisia Europeana, alaturi de alti 1 040 000 de cetateni europeni.

Dr. Marijo ZivKovic si sotia sa, Dara, care nu l-a insotit la Brussels, sunt membrii ai Academiei Pontificale pentru Viata si conduc Centrul pentru Familie din Zagreb. Dr. Marijo Zivkovic a fost  prezent la pregatirile Inititivei Cetatenesti inca de la prima intalnire de la Roma, din decembrie 2011. Asfel incat, la aderarea Croatiei la Uniunea Europeana in iule 2013, “Unul dintre noi” a fost lansat imediat si au fost stranse 6.627 de semnaturi reprezentand 73% din minimul necesar. Suntem siguri ca si Croatia se va alatura tarilor care au depasit minimul, intrucat cultura vietii se traduce prin cel mai mare numar de familii cu trei copii din Europa, in conditiile in care legea avortului se mentine legala din timpul comunismului.

Am tradus si adaptat textul, fara copy right, la care se refera Mario Zivkovic  si va incurajam sa il folositi pentru calitatile sale educative, aspect pentru care nu am avut resurse pe parcursul acestei initiative:

“Initiativa legislativa cetateneasca europeana UNUL DINTRE NOI doreste ca legislatia europeana sa INTERZICA FINANTAREA ACTIVITATILOR CARE CONDUC LA DISTRUGEREA EMBRIONILOR UMANI – A COPIILOR NENASCUTI. Un comitet de cetateni strange semnaturi si ii roaga pe cetatenii care au varsta care le permite sa voteze,daca doresc, si sa sustina o astfel de interzicere.

Toti cetatenii Romaniei sunt si cetateni ai Uniunii Europene, indiferent de tara in care locuiesc.

Este o realitate faptul ca existenta FIECARUIA DINTRE NOI a inceput prin unificarea inseparabila a unor parti minuscule si pretioase ale mamei si tatalui, numite ovul si sperma. Aceasta unire se numeste conceptie. La conceptia fiecaruia DINTRE NOI s-a decis culoarea ochilor, a parului si a pielii, amprentele, fizionomia, dar si genul. Fiecare DINTRE NOI este barbat sau femeie de la conceptie.

Fapt este ca aceeasi inima care acum bate in pieptul fircaruia DINTRE NOI a inceput sa bata la trei saptamani dupa conceptie. Inima noastra este acum mult mai mare decat aceea din timpul cand eram in uterul mamei noastre. Aceasta inima  a crescut in acelasi fel in pieptul fiecaruia DINTRE NOI.

Fapt este ca mama l-a purtat pe fiecare DINTRE NOI timp de 9 luni sub inima ei, nu timp de 7 sau 6 luni sau 3 luni, deoarece sarcina, deci viata unui copil nenascut dureaza 9 luni.

Fapt este ca a fi parinte este cea mai mare sansa pusa la dispozitia persoanei umane de a fi creativ.

Fapt este ca atat copiii nenascuti, cat si cei nascuti au nevoie de iubirea si ingrijirea noastra, dar si sa le respectam demnitatea si viata.

Persoanelor care accepta darul unei autentice credinte catolice, le reamintim prin Initiativa ca fiecare DINTRE NOI (o persoana umana nemuritoare, libera, valoroasa si importanta) a fost creata de Dumnezeul Iubirii, Bunatatii si Milostivirii printr-un act creator unic si personal, la invitatia parintilor nostrii. Fiecare DINTRE NOI este iubit cu o iubire personala, tandra, activa si irevocabila si El ne-a pregatit o infinita fericire in unirea eterna cu EL.

Pe formularul alaturat pot semna trei persoane.” Daca nu reusiti sa aveti acces online puteti gasi formularul pe hartie aici.

Click and sign

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000005/public/signup.do

Pe site-ul Aliantei Croate pentru Viata puteti gasi informatii suplimentare despre initiativa in Croatia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: