"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » NUMARUL DE SEMNATURI » 22 SEPTEMBRIE 2013: Ziua europeana de sustinere a “Unul dintre noi”

22 SEPTEMBRIE 2013: Ziua europeana de sustinere a “Unul dintre noi”

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

BR An cet Unul

Cu 6 saptamani inaintea datei limite de strangere a semnaturilor in Uninea Europeana, 1 noiembrie 2013, s-au strans 1 083 807 de semnaturi, dintre care 71 178 in Romania, reprezentand 287,59% fata de minimul cerut de Comisia Europeana. Le multumim tuturor voluntarilor care, cu deosebita modestie si sarguinta, au facut posibil ca Romania sa fie felicitata unanim la Brussels, in cadrul adunarii generale din 17 septembrie, care a avut loc in Parlamentul European. Stim ca acesti voluntari vor continua sa faca eforturi deosebite.

In acest moment ne adresam celor care au participat incidental sau nu au participat la aceasta initiativa legislativa si ii invitam sa se angajeze incepand cu Ziua europeana de sustinere a “Unul dintre noi” pentru ca succesul Romaniei sa fie si de mai mare ajutor apararii vietii din momentul conceptiei in Uniunea Europeana.

Pentru ca vocea in apararea embrionilor in Europa sa fie una puternica se doreste sa se stranga 1 500 000 de semnaturi. In acest moment suntem optimisti ca voluntarii activi vor strange aproximativ 100 000 de semnaturi.

Obiectivul pe care il propunem celor care se alatura in aceasta perioada de 6 saptamani este sa contribuie cu inca 50 000 de semnaturi.

Cum? Ajutati sa se stranga un minim de 100 de semnaturi online in comunitatea din care faceti parte: parohie, sat, scoala, gradinita, facultate, loc de munca, familie, scara de bloc, cartier etc Propunem in primul rand aceasta form ade semnare, deoarece semnarea pe formularele de hartie  e considerata si in Romania si in restul UE ca fiind dificila, incepand de la patratelele minuscule pentru litere. Un rezumat al altor posibile dificultati sunt prezentate pe acest blog.

VA RUGAM SA FOLOSITI DATELE DE PE CARTEA DE IDENTITATE sau alt act de identificare, complet, fara prescurtari sau omisuni.

Am fost intrebati cum a reusit Romania sa adune in ultimele 3 luni atat de multe semnaturi?

Raspunsul: cu ajutorul entuziast al multor voluntari care au dat posibilitatea multor cetateni din localitati chiar indepartate, ascunse, sa isi exprime opinia in acest An european al cetateanului. Va asiguram ca fiecare semantura conteaza si ca vom face tot posibilul pentru ca vocea dumneavoastra va fi facuta auzita in fata “guvernului Europei”, adica al Comisiei Europene.

Vice-presedintele UE Maroš Šefčovič a adresat cuvinte de apreciere cu prilejul conferintei de presa tinute de comitetul executiv al Initiativei “Unul dintre noi” la Brussel:” Desi semnaturile trebuie verificate, as dori sa ii felicit pe organizatori pentru aceasta mare realizare. Faptul ca acum doua Initiative cetatenesti (nb Right4water care a incheia etapa de strangere a semnaturilor) au succes pana in prezent, dovedeste ca acest instrument important pentru democratia functioneaza conform sperantelor si declanseaza adevarate dezbateri cetatenesti pan-europene pe teme importante pentru cetateni.”

Va rugam sa cititi si Apelul reinnoit al Bisericii Ortodoxe Romane pentru intensificarea semnarii.

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000005/public/signup.doAFR POSTER


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: