"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » NUMARUL DE SEMNATURI » 802.408 De cetateni europeni cer protectia embrionului uman

802.408 De cetateni europeni cer protectia embrionului uman

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

 MB 2013 dr viata

Inițiativa cetățenească europeană “Unul dintre noi” a depășit ieri, 19 iulie, 800.000 de semnături. cu campania din Europa în apărarea vieții de la concepție “Unul dintre noi”. Concret 802408 Inițiativa cetățenilor europeni au sprijinit  de până acum dreptul la viata din momentul conceptiei omului.

Cresterea de saptamana trecuta a fost de aproape 40 000 de semnaturi, printre care si cele din Romania unde s-au  inregistrat chiar si 1460 de semnaturi online, datorita sprijinului esential al Patriarhie Romane.
Deja noua țări au atins nivelul minim de semnături necesare cerute pentru adresarea initiativei  Comisiei Europene. “Unul dintre noi” demonstreaza  în Europa cererea clară a cetățenilor europeni de aparare a embrionului uman, ale vieții umane, atat prin numarul cetatenilor semnatari, cat si prin numarul de tari participante.

Cateva stiri din Uniunea Europeana

(Paesi europei per promuovere la Campagna/Roma, 19 Luglio 2013 /Zenit.org/ Elisabetta Pittino)

Germania

– Cardinalul Meisner de Köln, episcopii Hanke din Eichstätt, Zdarsa din Augsburg, Regensburg și Voderholzer Ackermann din Trier, s-au alăturat și susținut public Initiativa (www.kath.net);

– la Berlin a fost organizată o conferință de presă pentru prezentarea “Unul dintre noi”, de catre  Biroul de Informare al Parlamentului European cu participarea a diferite partide politice: deputatul Peter Liese (CDU), parlamentare naționale Hubert HÜPPE, și Robert Antretter, (SPD);

– Asociația de medicilor germani pentru viata (www.epld.org), prin președintele  Dr. Gero Winkelmann, numit, de asemenea,  a chemat membrii la acțiune membrii și susținătorii  pentru a proteja familiile și viața persoanelor cu handicap din Europa. “Într-o declarație, el a scris:”. Luați parte la “unul dintre noi” a Uniunii Europene și votul dvs. prin semnarea cât mai curând posibil, ca cetățeni europeni, trebuie să ne folosim drepturile noastre, în scopul de a demonstra voința noastră în fața Comisiei și Parlamentului : pentru familie, pentru viața umană prenatala, pentru persoanele cu handicap înainte și după naștere, pentru un bioetica serioasa, pentru o cercetare serioasă, pentru o profesie medicală bună, pentru o politică bună, pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie “.

CROATIA

Asociația croată Cro-Life, care include 15 de ONG-uri, se angajează să continue campania, sub îndrumarea prof. univ. Jasenka Markeljević, coordonator național.Împreună cu delegația italiană, printre altele, Croația va merge la Medjugorje la Festivalul Tineretului, unde va fi relansat “Unul dintre noi”.

POLONIA

– a fost organizat un eveniment de la Jasna Gora, cu ocazia pelerinajului de Radio Maria-Polonia, care a devenit partener media al Inițiativei;

– de la 22 la 29 september, Comitetul polonez organizează Zilele Nationale pentru “Unul dintre noi”.

 Biroul Comitetului de Coordonare de la Bruxelles a anunțat că la data de 22 septembrie va fi Ziua europeană de colectare a semnăturilor, pe formular de hartie  și on-line, cu titlul:

” Ziua Europeană Unul dintre noi:dati clic și să semnati ”

SEMNATI ONLINE:

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000005/public/signup.do

935358_452186841526618_1762558177_n


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: