"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

Home » ViATA EMBRIONILOR UMANI IN UE » COMERTUL CU EMBRIONI IN EU:”O FIINTA UMANA NU ESTE DE VANZARE”

COMERTUL CU EMBRIONI IN EU:”O FIINTA UMANA NU ESTE DE VANZARE”

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

@Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

https://twitter.com/Unul_dintre_Noi

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements

Ilustratia si titlul: Paris, 21 Aprilie 2013, inca o manifestatie pentru familai naturala.27152_614664451897039_1216353719_n

 

Poate fi un copil nenascut sacrificat pentru ca parti ale trupului lui sa fie folosite pentru experimente pentru industria alimentara sau experimente “stiintifice” sau patentat? Sau chiar folosit de industria cosmeticelor?

Raspunsul este “DA!” si poate fi argumentat cu doua cazuri recente.

Cazul Poloniei unde ministrul de Justitie este demis dupa declaraţiile acestuia privind fertilizarea in vitro şi un presupus trafic de embrioni între Polonia şi Germania, relatează AFP şi AP.

Motivul demiterii?

Jaroslaw Gowin este “un catolic convins care a votat împotriva proiectului de lege al partidului de guvernământ care garantează drepturi pentru cuplurile de acelaşi sex. El se opune de asemenea fertilizării in vitro”.

‘L-am informat pe Jaroslaw Gowin în legătură cu decizia mea de a-l demite din funcţie’, a declarat Donald Tusk în cadrul unei conferinţe de presă, la zece zile după ce ministrul a afirmat că ar avea cunoştinţă despre ‘oameni de ştiinţă germani care importă embrioni din diferite ţări, în special din Polonia, şi realizează experimente pe ei’.
Gowin a declarat că, din câte ştie el, „cercetători germani importă embrioni din diferite ţări, în special din Polonia, şi realizează experienţe pe ei”, scrie AFP. (Citeste mai mult: adev.ro/mm296i)

Donald Tusk a afirmat că l-a demis pe Gowin pentru că a creat prea multe situaţii jenante pentru guvern. De mai multe ori, Gowin s-a opus iniţiativelor premierului, inclusiv în ceea ce priveşte legea concubinajului, care afectează şi situaţia legală a cuplurilor gay, dar şi finanţarea publică a tratamentelor pentru fecundarea în vitro.

Citeste mai mult: adev.ro/mm296i

De câţiva ani, guvernul Tusk depune eforturi, fără succes însă, pentru adoptarea legislaţiei în legătură cu fertilizarea in vitro, ceea ce a atras nemulţumirea Bisericii Catolice, care condamnă această metodă. Procedura este în prezent practicată în Polonia în clinici private, însă este suportată financiar în totalitate de cuplurile care apelează la această metodă.AGERPRES

Cazul Ungariei in care tesututi ale copilasilor avortati, un “coctail” de tesuturi si celule stem era injectat pentru 25 000$ celor care sperau in “recastigarea vigorii pierdute, crestere a acuitatii  mentale si chiar o infatisare mai tanara”. “Clinica” a fost descoperita in 2007 si in prezent 9 persoane raspund in fata unui tribunal maghiar acuzatiilor aduse. “Compania” a fost initiata de avrotionisti ucrainieni si “investitori” din Barbados. “Clinica” oferint “tratamente” medicale netestate a fost inchisa in Budapesta si functioneaza in prezent in alt oras maghiar. In “clinica” se fac avorturi pe de o parte, pe de alta parte se ofera “tratamentul” regenerativ pentru aceleasi sume exorbitante credulilor care se expun unor efecte pe care nici nu le poti imagina,a vand in vedere ca nu se cunoaste compozitia “cocktail-ului” din celule umane.

Informatii suplimentare despre Ungaria si despre cum ICE “Unul dintre noi” poate schimba soarat acestor embrioni umani, inclusiv in planul de finantare a cerecetarii in UE “Horizont 2020″ puteti citi in articolul publicat de Lifesitenews.com” “””

Intrebari multiple in planul bunului simt, moralitatii, drepturilor civile, bioeticii se pot pune in legatura cu aceste cazuri.

O concluzie: acest cosmar pentru care vom fi aspru judecati de posteritate trebuie sa inceteze!

935358_452186841526618_1762558177_n SEMNATI PENTRU VIATA!

AICI! ATENTIE: ALEGETI TARA CONFORM CETATENIEI! Si codul postal e necesar. Multumiri!

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

RSS LIFESITENEWS.COM

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: